Niet alle producten zijn overal leverbaar, indien deze beperking er is staat dit steeds bovenaan de productpagina vermeld.
 
  • Kosten leveringen:
België:  7,50€ (gratis bij bestelling vanaf 50,00€)

Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk: 15,00€ (gratis bij bestellingen vanaf 100,00€)

Andere landen gelieve ons te contacteren: info@webshopboeketje.be

Indien een levering moet gebeuren in volgende gemeenten of steden: Lede, Erpe-Mere, Aalst, Wichelen of Schoonaarde moeten geen verzendingskosten betaald worden onafhankelijk van het bestelde bedrag.
U kan dit aanduiden door “Gratis levering in: Lede, Erpe-Mere, Wichelen, Schoonaarde, Aalst “ te selecteren.
 
Afhalen van bestelling kan steeds in onze winkel te Lede tijdens de openingsuren.
Ma tot Zat: 9:30 tot 12:00 en 13:00 tot 19:00 (Uitgezonderd dinsdag)
Zon: 9:30 tot 17:00
          
  • Geen leveringen op zon- en feestdagen, deze zijn wel mogelijk in Lede, Erpe-Mere, Wichelen, Schoonaarde en Aalst.
 
  • Levering gebeurt via de eigen chauffeur van Boeketje of via externen.
  • De levering gebeurt in principe op de gevraagde dag, het exacte tijdstip van levering kan, behoudens voor begrafenissen, nooit door Boeketje gegarandeerd worden. (behoudens in geval van Overmacht).
  • De levering wordt als uitgevoerd beschouwd binnen de afgesproken termijn, hetzij door de aflevering van het product op het aangeduide adres, hetzij, ingeval de geadresseerde afwezig is, door het achterlaten van een bericht waarin de ophaalmogelijkheid wordt vermeld. In dit laatste geval dienen de verkochte goederen binnen de twee dagen te worden opgehaald bij Boeketje gelet op de beperkte houdbaarheid en vergankelijkheid van het product.
  • De leveringstermijn wordt zo exact mogelijk vooropgesteld. Boeketje kan echter niet worden aangesproken wegens laattijdige leveringen. De verkoopovereenkomst kan evenwel, behoudens gevallen van Overmacht, ontbonden worden indien de levering meer dan 48 uur na het vooropgestelde tijdstip plaatsvindt. In dat geval kan de Klant maximaal aanspraak maken op terugbetaling van de betaalde prijs met uitsluiting van elke andere vergoeding.
  • In ieder geval is Boeketje er slechts toe gehouden te leveren indien de Klant al zijn verplichtingen jegens haar is nagekomen.
  • Boeketje is op geen enkele manier aansprakelijk voor misverstanden, beschadigingen, vertragingen of niet duidelijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen Boeketje en de Klant.
  • Alle bestellingen worden bezorgd op een door de klant op te geven adres. Bezorgingen aan ziekenhuizen vereist opgave van de volledige naam, informatie over zaal en afdeling. In sommige gevallen mogen koeriers niet zelf de bloemen op de afdeling afgeven, in dit geval levert Boeketje de bloemen tot aan de receptie of postkamer. Als de bloemen niet door het ziekenhuis of afdeling aangenomen worden, worden de kosten van de bestelling niet door Boeketje terugbetaald. Wanneer de bloemen verstuurd worden naar een begrafenis of uitvaartcentrum is het van uiterst belang dat de naam van de overledene correct opgegeven wordt. Wanneer uitvaartcentra of de begrafenisondernemer door specifieke omstandigheden geen bloemen accepteren worden de kosten van de bestelling niet door Boeketje terugbetaald.
  • Het is niet mogelijk om de bloemen ergens onbeheerd af te leveren (bijvoorbeeld voor de voordeur).
 
3beb13d8d416dab6cf616ae4a63c1637.jpg
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
BOEKETJE Stationsstraat 19, 9340 Lede - info@boeketjeflowers.be - Tel: 053/800418 - BE0741136715 - BE82001178809068